Calitatea Mylan

Calitatea Mylan

Mylan aplică un singur standard global de calitate pentru toate unităţile de producţie şi pentru întreaga linie de produse... indiferent de piaţă.

La Mylan, fie că este vorba despre un medicament util pentru milioane de oameni, fie doar pentru câţiva, priorităţile noastre sunt să respectăm şi chiar să depăşim standardele industriei.

Pentru că nimic legat de standardele noastre nu este generic. Echipele noastre interne fac analize de calitate pentru toate produsele, în toate fazele de producţie. Oriunde în lume ar fi fabricate. De fapt, am susţinut o lege care dă dreptul FDA să inspecteze orice unitate de producţie din lume care asigură medicamente pe piaţa din SUA.

Toate medicamentele Mylan utilizate în Europa sunt create, dezvoltate şi produse conform cerinţelor prevăzute de Bunele Practici de Producție (GMP) stabilite de Comisia Europeană. În afară de reglementările şi inspecţiile efectuate în mod regulat, există 40 de auditori interni care controlează aproximativ 300 de locaţii pe an.

Toate materiile brute (ingrediente active şi excipienţi) utilizate pentru medicamentele noastre sunt astfel supuse unor proceduri de control recunoscute şi respectate cu stricteţe.

"Avem un singur standard global de calitate deoarece ştim care ne sunt priorităţile. Totul începe şi se termină cu voi."
Robert J. Coury Preşedinte executiv

Pentru noi, încrederea înseamnă mai mult decât standardele noastre globale de calitate. Este vorba despre a ţine la oamenii care vor fi ajutaţi de ceea ce facem.
 
Mai presus de orice, calitatea este motivul pentru care putem spune celor 7 miliarde de oameni ai lumii că ştim care ne sunt priorităţile: totul începe şi se termină cu voi. Pentru că Our Mylan Is Your Mylan.
Ultima actualizare  14.12.2018