Despre Mylan

Misiunea Mylan

La Mylan, ne dedicăm stabilirii de noi standarde în îngrijirea medicală. Lucrând împreună, peste tot în lume, pentru a asigura acces la medicamente de înaltă calitate pentru 7 miliarde de oameni, noi:

  • Inovăm pentru a răspunde nevoilor nesatisfăcute
  • Facem un obicei din asigurarea încrederii şi din excelenţa serviciilor
  • Alegem soluţia corectă, nu pe cea facilă
  • Influenţăm viitorul prin îndeplinirea cu pasiune a rolului de lider global
Valorile noastre

Valorile noastre

Inovaţie
Inovaţie

Suntem neconvenţionali, avem viziune şi îndrăzneală. "Facem legăturile" care altora le scapă. Identificăm oportunităţile şi le aducem la viaţă. Ne place să contestăm status-quo-ul şi să găsim soluţii noi, mai bune, pentru a ajuta oamenii de pretutindeni să se bucure de o calitate mai bună a vieţii. Curajul de a fi o forţă pentru schimbare constructivă face parte din ADN-ul nostru.

Integritate

Alegerea soluţiei corecte este sacră pentru noi. Avem o conduită responsabilă, chiar şi atunci când nu ne vede nimeni. Stabilim standarde înalte de la care nu ne abatem niciodată. Această poziţie etică fermă ne ajută să ne menţinem produsele pure, angajaţii în siguranţă şi mediul curat.

Încredere

De încredere. Loialitate. Îi puteţi spune cum doriţi, noi am transformat această calitate în obişnuinţă. Ne străduim să vă fim alături la bine şi la greu, fie că plouă, fie că-i senin, să ne îndeplinim fiecare promisiune, de fiecare dată. De aceea, oamenii, fie că sunt aproape, fie că se află de cealaltă parte a globului, se bazează pe Mylan.

Servicii

Înţelegem că „nu este vorba despre noi” – este vorba de a-i ajuta pe ceilalţi – şi credem că nu există nicio situaţie pe care să nu o putem rezolva. Vom face orice este nevoie, vom lucra fără oprire, vom traversa râuri şi mări şi nu vom precupeţi niciun efort – toate acestea pentru a răspunde cuiva la nevoie. Produsele noastre de înaltă calitate sunt însoţite de servicii de înaltă calitate.

Lucru în echipă

Împreună, alergăm mai repede, ţintim mai sus şi obţinem mai mult decât ar putea s-o facă oricare dintre noi de unul singur. Ne bucură orice oportunitate de a colabora, deoarece aceasta ne stimulează, ne edifică şi ne face mai puternici. Când ne unim forţele şi forţăm limitele, putem muta munţii.

Ultima actualizare  14.12.2018