Cariere Mylan
Cariere
Cariere care sunt puse în slujba vieţilor a 7 miliarde de oameni.

Mult mai mult decât un simplu loc de muncă

Alăturaţi-vă misiunii noastre de a oferi acces la medicamente de înaltă calitate pentru 7 miliarde de oameni. Există oportunităţi extraordinare în toate aspectele activităţii noastre, inclusiv: administraţie, dezvoltarea afacerii, conformitate, comunicare, financiar, resurse umane, tehnologia informaţiei, marketing, vânzări şi altele.
 • Calitate

  Ca parte a capabilităţii Calitate, puteţi lucra în operaţional, sisteme sau conformitate. Fiecare departament trebuie să se asigure că toate medicamentele Mylan sunt sigure şi eficiente şi răspund nevoilor clienţilor. Toţi membrii echipei Calitate împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru detaliu. De fapt, echipa noastră de Asigurare a calităţii a contribuit la crearea unui sistem de control al calităţii care depăşeşte cerinţele Administraţiei Alimentelor şi Medicamentelor (FDA) şi respectă Bunele Practici de Producție (GMP) stabilite de Comisia Europeană.
 • Lanţ de Distribuţie

  La capătului fiecărui lanţ de distribuţie se află unul din cei 7 miliarde de oameni care contează pe noi pentru a le asigura medicamente de înaltă calitate. Ca parte a capabilităţii Lanţ de Distribuţie, angajaţii trebuie să coordoneze comunicarea, să elimine sincopele, să asigure transparenţa şi să optimizeze eficienţa pe traseul dintre Mylan şi furnizorii, revânzătorii şi clienţii noştri. Rezolvarea acestor probleme înseamnă că Mylan va furniza constant clienţilor cantitatea potrivită de produs.
 • Afaceri Ṣtiinţifice

  Pentru capabilitatea Afaceri Ṣtiinţifice, furnizarea de medicamente de înaltă calitate celor 7 miliarde de oameni ai lumii reprezintă un obiectiv esenţial. Aici veţi avea posibilitatea să lucraţi alături de colegi de la C&D, marketing, conformitate, afaceri de reglementare, siguranţa produsului şi dezvoltarea pieţelor pentru a implementa strategiile care ne susţin misiunea şi care asigură robusteţea şi forţa continuă a companiei noastre.
 • Afaceri Medicale

  Ca parte a capabilităţii Afaceri medicale, veţi pune întrebări precum „Ce s-ar întâmpla dacă?” sau „Ce urmează în continuare?”, pe măsură ce contribuiţi la stimularea dezvoltării şi inovaţiei în domenii precum biosimilarele, produsele respiratorii, medicamentele de specialitate şi generice. Fie că aveţi abilităţi pentru cercetare clinică, fie pentru operaţiuni clinice, siguranţa produsului, managementul riscului, vigilenţă farmaceutică, administrarea publicaţiilor, gestionarea informaţiilor sau susţinerea şi comercializarea produsului, veţi fi un membru indispensabil al echipei noastre.
 • Producţie

  Dacă vă alăturaţi capabilităţii noastre de Producţie, înseamnă că veţi descoperi întotdeauna noi modalităţi de a ne perfecţiona produsele. Fie că optimizaţi o unitate de producţie ca parte din Strategia noastră, fie că vă desfăşuraţi activitatea de zi cu zi ca parte a Operaţionalului sau lucraţi în domenii precum raţionalizarea dezvoltării, managementul capitalului şi capacităţilor, inginerie, excelenţă operaţională şi siguranţa şi sănătatea mediului, obiectivul dvs. este unul singur: Creşterea eficienţei, reducerea costurilor, stabilirea şi depăşirea standardelor de calitate şi siguranţa că livrăm medicamente de înaltă calitate.
Loading the player...

Oportunităţi privind cariera

Cariere care sunt puse în slujba vieţilor a 7 miliarde de oameni.

Site-ul global Carieră >
Site-ul local Carieră >
Ultima actualizare  14.12.2018