Descoperă Viatris

Mylan face parte acum din Viatris, o companie farmaceutică globală, al cărei angajament este să sprijine oamenii în a trăi mai sănătos în fiecare etapă a vieții lor.

Deși acest site Mylan rămâne activ deocamdată, vă încurajăm să vizitați site-ul Viatris pentru a afla mai multe despre angajamentul nostru de a crește accesul la medicamente de calitate pentru pacienți acolo unde au nevoie, atunci când au nevoie.

RO
 
RO

Mylan în lume

Închidere

Selectaţi unul dintre site-urile noastre web din lista de mai jos.

 1. Africa

  1. Africa de Sud
   1. English
 2. America

  1. Brazilia
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. English
   2. Français
  3. Statele Unite ale Americii
   1. English
 3. Asia

  1. India
   1. English
  2. Japonia
   1. 日本語
 4. Europa

  1. Austria
   1. Deutsch
  2. Belgia
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Bulgaria
   1. България
  4. Danemarca
   1. Dansk
  5. Elveţia
   1. Deutsch
   2. English
  6. Finlanda
   1. Suomi
  7. Franţa
   1. Français
  8. Germania
   1. Deutsch
  9. Grecia
   1. Ελληνικά
  10. Irlanda
   1. English
  11. Italia
   1. Italiano
  12. Marea Britanie
   1. English
  13. Norvegia
   1. Norsk
  14. Olanda
   1. Nederlands
  15. Polonia
   1. Polski
  16. Portugalia
   1. Português
  17. Republica Cehă
   1. Čeština
  18. România
   1. Romanian
  19. Serbia
   1. Serbian Latin
  20. Slovacia
   1. Slovenský
  21. Slovenia
   1. Slovenian
  22. Spania
   1. Español
  23. Suedia
   1. Svensk
  24. Ungaria
   1. Magyar
 5. Pacific

  1. Australia
   1. English
  2. Noua Zeelandă
   1. English

De asemenea, compania Mylan este mândră că desfăşoară activităţi în aceste locaţii.

 1. Maroc
 2. Taiwan
 1. Singapore
Apr 17, 2018

Mylan și Fujifilm Kyowa Kirin Biologics devin parteneri pentru comercializarea unui biosimilar al medicamentului Humira® (adalimumab)

Mylan a achiziționat licența exclusivă pentru comercializarea în EuropaHERTFORDSHIRE, Marea Britanie, şi PITTSBURGH – Compania Farmaceutică Mylan N.V. (NASDAQ: MYL) a anunțat semnarea parteneriatului cu Fujifilm Kyowa Kirin Biologics Co., Ltd. pentru comercializarea alternativei biosimilare a medicamentului Humira® (adalimumab) dezvoltat de către Fujifilm Kyowa Kirin Biologics. Prin acordul de parteneriat, Mylan va face demersurile legale, prin intermediul platformei sale de reglementare, pentru a obține aprobarea și a comercializa produsul în Europa. 
 
Humira este un inhibitor al TNF1 destinat tratării mai multor afecțiuni inflamatorii cronice. În Europa, produsul este recomandat pentru tratarea artritei reumatoide, artritei idiopatice juvenile, artritei psoriazice, spondilitei anchilozante, bolii Crohn, colitei ulcerative, psoriazisului în plăci, hidradenitei supurative și uveitei. Humira este cel mai bine vândut medicament biologic din lume și a înregistrat vânzări de aproximativ 4,1 miliarde dolari în Europa în anul 2017, potrivit IQVIA. 
 
„Creșterea accesului la medicamente biologice prin introducerea biosimilarelor la nivel global este o zonă de cheie pe care Mylan se concentrează. Parteneriatul cu Fujifilm Kyowa Kirin Biologics pentru un biosimilar al adalimumab în Europa este un pas important pentru Mylan și pentru pacienții care trăiesc cu afecțiuni autoimune cronice și au nevoie de o alternativă de tratament de calitate ridicată și accesibilă”, a declarat Heather Bresch, CEO Mylan.
 
„Credem că platforma de reglementare comercială din Europa și leadership-ul de ordin științific al Mylan în segmentul biosimilarelor ne fac un partener ideal. Aceste avantaje, împreună cu expertiza Fujifilm Kyowa Kirin Biologics în domeniul medicamentelor biologice, fac ca aceste două companii să poată aduce o alternativă biosimilară a adalimumab în Europa în perioada următoare”, a declarat Rajiv Malik, președinte Mylan.  
 
În data de 18 mai 2017 Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a acceptat spre analiză cererea de autorizare pentru introducerea pe piață pentru alternativa biosimilară a Humira. Cele două companii estimează o decizie din partea EMA pentru a doua jumătate a anului 2018. 
 
Conform parteneriatului între cele două companii, Fujifilm Kyowa Kirin Biologics acordă Mylan licența exclusivă pentru comercializarea alternativei biosimilare pentru adalimumab în Europa și va primi o primă înainte de demararea colaborării. În plus, Fujifilm Kyowa Kirin Biologics va primi redevențe și o plată suplimentară în funcție de atingerea unui prag de vânzări. În sarcina Mylan intră comercializarea produsului în țările europene. Cele două companii se află în negocieri pentru extinderea zonei de comercializare a produsului și cu alte țări. Totodată, compania farmaceutică indiană Biocon, partener Mylan, va beneficia de avantaje economice prin această colaborare. 
 
Despre Mylan 
Mylan este o companie farmaceutică internațională dedicată stabilirii de noi standarde în domeniul tratamentului medical. Pentru a putea oferi acces la tratamente de calitate ridicată pentru 7 miliarde de oameni inovăm constant pentru a satisface nevoile medicale; a stabili un standard de calitate și de excelență a serviciilor; a face ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor; și pentru a influența viitorul comun prin leadership în domeniu la nivel internațional. Oferim un portofoliu de peste 7.500 de produse în întreaga lume, inclusiv terapii antiretrovirale de care depind mai mult de 40% din persoanele tratate pentru HIV/SIDA la nivel global. Portofoliul de produse este disponibil în mai mult de 165 de țări și teritorii. Suntem unul dintre cei mai mari producători internaționali de ingrediente farmaceutice active. Fiecare dintre cei 35.000 de angajați ai Mylan este dedicat construirii unui sistem de asistență medicală și a unei lumi mai bune, persoană cu persoană. Aflați mai multe despre companie la Mylan.com și Mylan.ro. 
 
1 TNF-α (factor de necroză tumorală alfa) este o citokină proinflamatorie cu rol în inhibarea tumorigenezei și apărarea împotriva infecțiilor. Supramanifestarea TNF-α este implicată în o serie de afecțiuni inflamatorii, inclusiv a artritei reumatoide și a psoriazisului. 
 Ultima actualizare  30.10.2019