Mergem mereu înainte

Mergem mereu înainte

Inovaţia reprezintă o parte fundamentală a culturii Mylan. Inovaţia este motivul pentru care vedem o oportunitate în orice provocare. De aceea veţi descoperi mii de oameni de ştiinţă, cercetători şi vizionari care colaborează peste tot în lume, peste oceane şi indiferent de fusul orar, pentru a rezolva probleme complexe şi a răspunde nevoilor nesatisfăcute.


Să fie oare surprinzător că o companie cunoscută pentru medicamente generice de înaltă calitate prosperă prin prisma inovaţiei? Gândiţi-vă la următoarele: în 1984, am fost prima companie de generice care a reuşit să obţină un patent pentru un medicament. Astăzi, creăm versiuni bioechivalente pentru medicamente de brand şi creăm versiuni îmbunătăţite ale medicamentelor pentru a ne diferenţia produsele de ale celorlalţi prin modalitatea de ambalare.


Pentru a continua să mergem înainte, am construit o organizaţie variată, dedicată şi unică în privinţa capacităţii sale de a colabora.O cultură cu adevărat globală

În calitate de companie globală, am decis să creăm o disciplină a cercetării şi dezvoltării care să beneficieze de forţa fiecărui individ şi a fiecărei culturi locale. Un alt scop al nostru a fost ca 12 fusuri orare să lucreze în avantajul nostru.
Rezultatul: O echipă globală, cu o perspectivă unică asupra provocărilor pe care le presupune sănătatea la nivel global şi local. Colaborând, am transformat timpul într-un partener – când o echipă dintr-o parte a planetei şi-a încheiat ziua, o altă echipă, din cealaltă parte, continuă munca.
Cu alte cuvinte, la Mylan, cercetarea şi dezvoltarea nu dorm niciodată.

Diferenţa pe care o face Mylan

Aşa cum vedem noi lucrurile, acest mod de lucru ne face mai entuziaşti şi generează un portofoliu în continuă dezvoltare care include medicamente injectabile, biofarmaceutice, respiratorii, oncologice şi neurologice, precum şi tratamente inovatoare pentru HIV/SIDA.
Colaborând peste continente şi culturi, ne-am dat seama rapid că niciun centru de cercetare nu este singur. A devenit clar că, printre toate calculele complexe pe care le facem, se găseşte un adevăr simplu: împreună suntem mai puternici decât suma părţilor noastre componente.

Ultima actualizare  14.12.2018