Antet Generice Mylan

De ce generice?

La Mylan, avem un singur standard global de calitate în tot ceea ce facem.

Pentru că nimic legat de standardele noastre nu este generic. Echipele noastre interne fac analize de calitate pentru toate produsele, în toate fazele de producţie. Oriunde în lume ar fi fabricate. 

De ce avem standarde atât de înalte? Pentru că ne pasă cu adevărat de oamenii care vor fi ajutaţi de medicamentele pe care le producem. Şi considerăm că trebuie să ne câştigăm încrederea medicilor, farmaciştilor, a celorlalţi profesionişti în îngrijirea medicală şi a pacienţilor în fiecare zi. De aceea spunem că "Our Mylan Is Your Mylan". 

Primul medicament generic pe care l-am creat? Penicilina G, în 1966. De atunci încoace, Mylan aplică un singur standard global de calitate pentru toate unităţile de producţie şi pentru întreaga linie de produse, indiferent de piaţă.

Cum producem medicamente generice la Mylan

 • Monitorizarea medicamentelor

  Sisteme de monitorizare avansate

  Deşi nu este obligatoriu, Mylan utilizează sisteme de monitorizare de ultimă generaţie care pot evalua şi respinge automat un produs care nu corespunde specificaţiilor. Această tehnologie avansată este folosită pentru eliminarea automată a unui produs de pe linia de producţie sau de ambalare.
 • Standarde pentru medicamente

  Un singur standard global de calitate

  Fie că este vorba despre medicamente utile pentru milioane de oameni, fie doar pentru câţiva, priorităţile noastre sunt să respectăm şi să depăşim standardele industriei. Pe tot parcursul procesului de fabricaţie, echipele noastre fac analize pentru a se asigura de integritatea şi calitatea produselor şi pentru a continua să le perfecţioneze permanent și consistent calitatea. Pentru că încrederea înseamnă mai mult decât standardele noastre globale de calitate. Este vorba despre a ţine la oamenii care vor fi ajutaţi de ceea ce facem.
 • Medicamente contrafăcute

  Protecţie împotriva defectelor

  Calitatea începe încă de la primul pas. Mylan utilizează un proces consacrat de testare şi verificare pentru a se asigura de conformitatea ingredientelor active utilizate în medicamente.
 • Dovada purităţii şi eficacităţii

  Dovada purităţii şi eficacităţii

  Mylan asigură eficacitatea, puritatea şi eliberarea medicamentului până la data de expirare, testând stabilitatea produselor la anumite intervale.
 • Promisiunea pentru auditul GMP

  O promisiune făcută farmaciştilor

  Clienţii se bazează pe dvs. să îi ajutaţi cu sfaturi. Acesta este unul din motivele pentru care Mylan aplică un singur standard global de calitate pentru toate unităţile de producţie şi pentru întreaga linie de produse, indiferent de piaţă.
 • Cerinţe USP

  O promisiune făcută medicilor

  Pentru a se asigura că oferiţi pacienţilor dvs. medicamente de cea mai înaltă calitate, Mylan utilizează sisteme avansate de testare şi monitorizare, pentru a se asigura că produsul îndeplineşte criteriile de testare conform cerinţelor stabilite de organizaţiile de reglementare a standardelor la nivel mondial.
Ultima actualizare  14.12.2018