Ingrediente Farmaceutice Active

Ingrediente Farmaceutice Active

Mylan oferă unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de ingrediente farmaceutice active (API) – ingredientele responsabile pentru efectele terapeutice ale diferitelor medicamente – în peste 80 de ţări.

Calitatea începe încă de la primul pas. Mylan utilizează un proces consacrat de testare şi verificare pentru a se asigura de conformitatea ingredientelor active utilizate în medicamente.

Accesul direct la API face din Mylan una dintre singurele două companii globale de medicamente generice cu un lanţ de distribuţie cuprinzător, integrat pe verticală, şi ne ajută să menţinem o cunoaştere aprofundată a diverselor pieţe şi segmente terapeutice.

În plus, suntem unul dintre cei mai mari producători din lume de API pentru medicamente generice antiretrovirale (ARV) folosite în tratarea HIV/SIDA, precum şi de antibacteriene, agenţi care acţionează asupra sistemului nervos central, antihistaminice/antiastmatice, cardiovasculare, antivirale, antidiabetice, antimicotice, inhibitori ai pompei de protoni şi medicamente pentru calmarea durerii.

Producerea API

Cu un angajament luat în ceea ce priveşte calitatea, unităţi de producţie a API de ultimă generaţie, acreditări globale de reglementare, un număr mare de produse în dezvoltare şi capacităţi de livrare rapidă pe piaţă, Mylan este un partener API ideal.
Ultima actualizare  14.12.2018