Canale de acces Mylan

Canale de acces

Când misiunea ta este să oferi acces la medicamente de înaltă calitate pentru 7 miliarde de oameni, cum aduci aceste medicamente la ei?

Mylan aplică un singur standard global de calitate pentru toate unităţile de producţie şi pentru întreaga linie de produse, . . indiferent de piaţă. În timpul procesului de producţie şi ambalare, Mylan foloseşte sisteme avansate de evaluare şi monitorizare pentru a se asigura că produsele corespund specificaţiilor.

Cu aceste măsuri implementate, beneficiem de o largă reţea locală şi globală de canale de acces ce includ medici, instituţii, autorităţi, comercianţi cu amănuntul sau en-gros.

Acestea sunt relaţii pe care le-am clădit şi le-am dezvoltat de-a lungul mai multor decenii. Pentru că încrederea înseamnă mai mult decât standardele noastre globale de calitate. Este vorba despre a ţine la oamenii ajutaţi de ceea ce facem. În acelaşi fel ne tratăm şi partenerii de afaceri.

Când ne alegeţi pe noi ca partener, facem din această relaţie – şi valoarea comună pe care o creează – o prioritate. Până la urmă, este important pentru noi ca dvs. să beneficiaţi de pe urma proiectelor comune.

Dacă distribuiţi produsele noastre dificil de fabricat şi dificil de creat, trebuie să ştiţi că devotamentul nostru în producerea lor este pe termen lung. Fie că este vorba despre medicamente utile pentru milioane de oameni, fie doar pentru câţiva, priorităţile noastre sunt să respectăm şi să depăşim standardele industriei.


Cui ne adresăm

 • Medici

  Medici

  Sute de reprezentanţi Mylan discută cu mii de medici în fiecare zi. Prin intermediul acestor întâlniri, putem să le răspundem mai bine nevoilor şi să ne respectăm angajamentul de a furniza medicilor şi pacienţilor acestora accesul la medicamente de înaltă calitate.

  De asemenea, susţinem medicii cu iniţiative, aşa cum este Programul Reassurance pe care l-am implementat în India. Acest program ajută pacienţii care suferă de HIV/SIDA să-şi înţeleagă afecţiunea şi să rămână în legătură cu medicii lor între vizite.

 • Instituţii

  Instituţii

  Clienţii noştri instituţionali includ o gamă largă de spitale, instituţii de îngrijire pe termen lung, organizaţii pentru achiziţii de grup, reţele de livrare integrate şi farmacişti de specialitate. De asemenea, lucrăm îndeaproape cu multe organizaţii pentru achiziţii de grup pentru a ne asigura că produsele de brand şi generice sunt disponibile pentru furnizorii de servicii medicale din cadrul mediului spitalicesc.

  Formele noastre de ambalare pentru medicamente unidoză includ injectabilele, mini-recipientele cu soluții preamestecate şi fiolele unidoză şi multidoză. Aceste inovaţii în ambalare ajută la îmbunătăţirea controlului inventarului, reduc incidenţa erorilor de distribuţie şi promovează regulile de administrare a medicamentelor.

 • Parteneriat NACO

  Autorităţi

  Printre partenerii noştri instituţii publice se numără Organizaţia Naţională pentru Controlul SIDA din India (NACO) şi Departamentul de Sănătate din Africa de Sud. În India, suntem cel mai mare furnizor al NACO de medicamente împotriva HIV/SIDA şi contribuim la îndeplinirea obiectivului acestei organizaţii de a stopa şi a inversa epidemia HIV/SIDA prin prevenţie integrată, tratament şi programe de îngrijire şi sprijin. În Africa de Sud, suntem, de asemenea, unul din furnizorii de top de medicamente împotriva HIV/SIDA.

  De asemenea, lucrăm cu instituţii publice din toată lumea, iniţiind politici care au ca obiectiv stimularea utilizării de medicamente generice şi facilitarea accesului la medicamente de înaltă calitate.

 • Comercianţi cu amănuntul

  Comercianţi cu amănuntul

  Aprovizionăm lanţuri de distribuţie la nivel naţional şi internaţional, precum şi farmacişti independenţi. Seria noastră de materiale educaţionale ajută farmaciştii să le poată oferi clienţilor lor informaţii şi răspunsuri despre afecţiunile comune.
 • Comercianţi en-gros Mylan

  Comercianţi en-gros

  Relaţiile Mylan la nivel mondial cu marii comercianţi en-gros sunt vitale pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la oamenii care au nevoie de ele, în aproximativ 145 de ţări şi teritorii.
Ultima actualizare  14.12.2018