Afaceri

Angajamentul nostru de a oferi acces la medicamente de înaltă calitate pentru 7 miliarde de oameni se sprijină pe unul dintre cele mai mari portofolii din industrie, în continuă extindere. Nu numai că suntem una dintre cele mai mari companii de produse farmaceutice de specialitate şi generice, dar suntem şi unul dintre cei mai mari producători de ingrediente farmaceutice active (API).

Produse generice

Produsele noastre generice cuprind categorii terapeutice, forme farmaceutice şi sisteme de administrare menite să vină în ajutorul pacienţilor

Medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală

Dezvoltăm, producem şi comercializăm medicamente care să ajute pacienţii şi medicii să gestioneze boli respiratorii, reacții alergice grave şi afecțiuni psihice.

Ingrediente Farmaceutice Active

Producem API – ingredientele responsabile pentru efectele terapeutice ale medicamentului – pentru o mulţime de categorii terapeutice, inclusiv antiretrovirale, medicamentele împotriva HIV/SIDA.

Canale de distribuţie

Cum se poate ca produsele noastre să fie accesibile pentru 7 miliarde de oameni? Prin canale de distribuţie – parteneriate de valoare cu medici şi instituţii publice, comercializare cu amănuntul, en-gros şi clienţi instituţionali.
Ultima actualizare  14.12.2018