RO
 
RO

Mylan în lume

Închidere

Selectaţi unul dintre site-urile noastre web din lista de mai jos.

 1. Africa

  1. Africa de Sud
   1. English
 2. America

  1. Brazilia
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. English
   2. Français
  3. Statele Unite ale Americii
   1. English
 3. Asia

  1. India
   1. English
  2. Japonia
   1. 日本語
 4. Europa

  1. Austria
   1. Deutsch
  2. Belgia
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Danemarca
   1. Dansk
  4. Elveţia
   1. Deutsch
   2. English
  5. Finlanda
   1. Suomi
  6. Franţa
   1. Français
  7. Germania
   1. Deutsch
  8. Grecia
   1. Ελληνικά
  9. Irlanda
   1. English
  10. Italia
   1. Italiano
  11. Marea Britanie
   1. English
  12. Norvegia
   1. Norsk
  13. Olanda
   1. Nederlands
  14. Polonia
   1. Polski
  15. Portugalia
   1. Português
  16. Republica Cehă
   1. Čeština
  17. România
   1. Română
  18. Slovacia
   1. Slovenský
  19. Slovenia
  20. Spania
   1. Español
  21. Suedia
   1. Svensk
  22. Ungaria
   1. Magyar
 5. Pacific

  1. Australia
   1. English
  2. Noua Zeelandă
   1. English

De asemenea, compania Mylan este mândră că desfăşoară activităţi în aceste locaţii.

 1. Maroc
 2. Taiwan
 1. Singapore
Jul 1, 2014

Inovaţii terapeutice

Inovaţii terapeutice


V-ar surprinde dacă aţi afla că inovăm în domeniul medicamentelor generice? Sau că grupul nostru de cercetare şi dezvoltare dispune de peste 2 600 de oameni de ştiinţă care inovează în fiecare zi, peste tot în lume?

Este adevărat. Şi acesta este motivul pentru care, de peste 50 de ani, acceptăm provocarea de a ajunge cât mai sus şi de a merge cât mai departe.


Ştiinţa soluţiilor

Astăzi, creăm versiuni bioechivalente pentru medicamente de brand, dintre care multe sunt dificil de fabricat şi dificil de creat. Ne străduim să creăm versiuni îmbunătăţite ale medicamentelor pentru a ne diferenţia produsele de ale celorlalţi. Şi căutăm să inovăm în domeniul medicamentelor sub formă farmaceutică solidă, transdermicelor, injectabilelor, cremelor, unguentelor, antiretroviralelor şi al altor aproape douăsprezece domenii critice.

De ce? Pentru că noi credem că orice boală poate avea un tratament. Credem că toate epidemiile trebuie să fie oprite. Afecţiunile medicale, mai grave sau mai puţin grave, trebuie să fie gestionabile.


Anafilaxie

Anafilaxia, o reacţie alergică gravă care poate pune viaţa în pericol, este o problemă importantă pentru sănătatea publică. Când survine anafilaxia, orice minut contează, iar accesul imediat la adrenalină şi la îngrijire medicală de urgenţă este esenţial. Susţinem o mai bună conştientizare privind anafilaxia, o mai bună pregătire în acest sens şi un acces mai facil la tratament, deoarece un singur episod anafilactic fără acces la adrenalină este deja prea mult.


Antiretrovirale

Aceste medicamente sunt utilizate în tratamentul împotriva HIV/SIDA. Adesea, pentru anumite regimuri de tratament, pacientul este nevoit să ia trei sau mai multe medicamente, printre care şi un medicament ARV care se descompune dacă nu este refrigerat. Multe din zonele cele mai afectate de epidemie sunt în climate calde – Africa şi India, de exemplu – unde refrigerarea nu este întotdeauna la îndemână. Pentru astfel de regiuni, Mylan a reuşit să creeze o versiune termostabilă a unui medicament ARV care nu necesită refrigerare.


Cardiovascular

Devotamentul nostru pentru medicamentele cardiovasculare pulsează cu putere. Utilizând tehnologia noastră transdermică, am creat plasturi adezivi care administrează medicamentul prin piele.


Respiratory

Dezvoltăm tratamente pentru astmul bronșic şi bronhopneumopatia cronică obstructivă (BPOC) care utilizează o platformă pentru tehnologia de administrare a medicamentelor pe cale inhalatorie sub formă de pulbere uscată. Aflaţi mai multe despre celelalte produse respiratorii de brand ale noastre.


Dermatologie

Deşi creăm produse în multe formate, de la comprimate şi capsule la injectabile şi transdermice, producem, de asemenea, şi creme şi unguente pentru dermatologie. Dedicarea noastră pentru aceste medicamente a devenit mai puternică în anii 1990, atunci când am achiziţionat Bertek Pharmaceuticals. Astăzi, avem mai multe produse aflate în studii clinice care aşteaptă aprobarea, precum şi multe alte creme, unguente, spray-uri şi emulsii.


Sistem nervos central

Produsele Mylan sunt pe locul doi în categoria neurologice în ceea ce priveşte răspândirea. Acestea sunt produse dificil de fabricat şi dificil de creat care sunt utilizate în tratamentul unor afecţiuni foarte grave. Inovaţiile noastre în această categorie ne-au făcut să fim lideri în domeniu.Ultima actualizare  16.04.2018